Hocam bu kabloları genelde pil yatağı yerine batarya takıp kullanıyorlar. Pilleri şarj etmeyebilir.
Olmuyor işte hocam pil yatağı yerine batarya alırsanız olur.
Pil yatağını söknce luyor ben denemiştim.
Hocam daha yeni dönebildim. Hocam sizdeki Xbox One kumandası mı? Xbox One kumandaları çalışıyor. 360 kumandaları farklı oluyor. Önemli olan arkadaşımızın doğru bilgilendirilmesi.
Tamam o zaman hocam. Sıkıntı yok.ONE değil 360
Tamam o zaman hocam. Sıkıntı yok.
n11.com'dan Microsoft Xbox 360 Kol Kablosu -Hemen Kargo !! seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Sizin baktığınız bunun benzeri mi?Xbox 360 Aksesuarları - Xbox 360 Kolu/Controller - n11
Xbox 360 Aksesuar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Xbox 360 Aksesuar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Tamam o zaman hocam. Sıkıntı yok.
n11.com'dan Microsoft Xbox 360 Kol Kablosu -Hemen Kargo !! seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Sizin baktığınız bunun benzeri mi?Xbox 360 Aksesuarları - Xbox 360 Kolu/Controller - n11
Xbox 360 Aksesuar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Xbox 360 Aksesuar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Microsoft Xbox 360 Joystick Usb Şarj Kablosu - n11.com Buydu benim baktığım.
Tamam hocam bu Gamepad lerin PC de çalışması için adaptör gerekliymiş. Sizde var mı?
Bildirim gelmiyor kusura bakmayın geç cevaplar için.