Xbox 360 alınır mı?

qureniz

Centipat
Arkadaşlar biliyorsunuz ki ekonomi yerinde belli Xbox 360 almak istiyorum ama ne yapsam bilemedim. Sizce?

Xbox 360 şey değil mi GTA San Andreas çıktığı sırada piyasaya giren konsol? Hani 20 yıllık oyun olan GTA San Andreas..

Koleksiyonluk alınır. 19 yaşında konsol ama hala canavar.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki ekonomi yerinde belli Xbox 360 almak istiyorum ama ne yapsam bilemedim. Sizce?

Sakın alma. Adamakıllı Online oyun bile oynayamıyorum. Elimde GTA 5 ve Minecraft ve daha fazla oyun CD'si var ama eskisi gibi zevk almıyorum. Satıp One S'e geçmeyi planlıyorum.

Bütçene bağlı ama Slim veya eSlim kasayı satın alın.

Microsoft, Xbox 360 Mağzası'nı bu yaz kapatacak. Size önerim ikinci el sitelerinden bir rgb/jtagli bir slim almanız. Oyun yükleme işlemleri çok kolay ve size anlatmaktan keyif duyarım.

Microsoft, Xbox 360 mağzası'nı bu yaz kapatacak. Size önerim ikinci el sitelerinden bir rgb/jtagli bir Slim almanız. Oyun yükleme işlemleri çok kolay ve size anlatmaktan keyif duyarım.

Hocam kususra bakmayın geç gördüm 2 el ne alayım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…