Xbox 360 Almak İçin İş?

B

Berk Alp

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba, ben xbox360 alacağım. Yanınada bir monitör alıcam. Şimdi bende 600 tl gibi bir miktar var. Ama bunların toplamı 1250 tl gibi bir şey yapıyor. Ben 7. sınıfa geçtim bu sene. İzmirde oturuyorum. Nerede çalışırsam bu parayı 1- 1.5 ay içerisinde toplarım? [650tl]

Berberde çalışabilirsin. Ama sana ne kadar para vereceğine bağlı. İstersen gir berbere çalış 1.5 ay ondan sonra paran yetmezse eğer ailenin de durumu varsa parayı toplamana yardım etsin.

Berberde çıraklık yapmıştım ben de 7. sınıftayken. Berberden o parayı toplaman çok çok zor onu söyleyeyim.

Bakkal çırak olarak alırım seni dedi... Sizce toplayabilir miyim?

18 temmuzda başlayabilirim. Adama dedim sabah 7-8 gibi gelir, akşam 11 e kadar durup her işini yapabilirim dedim. Abimde sağolasun beni tanır alışverişimi ondan yaparım alırım seni çırak olarak dedi. Ama ücret konusunda konuşmadık, insan çekiniyor bide

Ne kadar vereceğine bağlı.

Doğru diyorsun, birde hiç veremem falan derse iş yatar. Baya da almak istiyorum xbox 360 ı. Evdeki tv tüplü, onun yerine monitör almak daha cazip geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…