Xbox 360 almak mantıklı mıdır?

ring of death yüzünden önermem. ayrıca 360 oyunları güncel konsollarda oynanabildiği için beklendiği kadar değerlenmeyebilir. ps2 o konuda daha cazip geliyor bana.

Hocam anladım yok mu bildiğiniz bir mağaza elden almak daha mantıklı gibi.
Hocam bence şu YouTube'da yayın yapan arkadaşa bir ulaşın derim. O çok güzel koleksiyon ürünleri ayarlıyor tertemiz. Takipçileri arasında koleksiyoner arkadaşlar var. Eski dükkanına gitmiştim bana Max Payne CD'si ayarlamıştı tertemiz. Bulmak imkansıza yakındır böyle şeyleri.

Xbox 360 almaya niyetim var PS3 falan istemiyorum. Direkt Xbox 360 serisinden kırdırılmamış alacağım neye dikkat etmeliyim? Sizce veya hangi modeli almalıyım aklımda Xbox 360s Slim var.
Dünyanın en güzel ve kaliteli konsollarından biri. Lakin, günümüzde almak artık saçma. Zaten Xbox saçma bir sebepten dolayı xbox mağazasını kapattı. Bu da demek oluyor ki, oyun oynamak zor olacak o konsolda. Fakat ikinci el CD yine alabilirsiniz sahibinden.com dan ama ben çok da önermem. Ama illa koleksiyon olsun diye alacaksanız, bence alın derim. Çünkü gerçekten güzel bir konsol. Fakat oyun oynamak için pek önermem. Tabii ki sizin fikirleriniz daha çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…