Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.103 Çözümler 1 30 Eylül 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Bende Xbox 360 Arcade (Fat) modeli var. Harddisk takcam ama üzerine aparat lazım, bu aparattan elinde olan varsa anlaşıp parası neyse veririm. Elinde olan mesaj atabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2018
Merhaba arkadaşlar. Bende Xbox 360 Arcade (Fat) modeli var. Harddisk takcam ama üzerine aparat lazım, bu aparattan elinde olan varsa anlaşıp parası neyse veririm. Elinde olan mesaj atabilir mi?
DelerSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 1.089 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2018 #2 2. El bölümüne alıcı olduğunu belirterek orda konu aç. Belki satmak isteyen biri bulursun.
Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.103 Çözümler 1 30 Eylül 2018 #3 DelerSS dedi: 2. El bölümüne alıcı olduğunu belirterek orda konu aç. Belki satmak isteyen biri bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi benimki arcade modeli buna Usb takıp Save alabilirmiyim ? Orijinal konsol kırılmadi Bi update yapıyorum memory card doluyor
DelerSS dedi: 2. El bölümüne alıcı olduğunu belirterek orda konu aç. Belki satmak isteyen biri bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi benimki arcade modeli buna Usb takıp Save alabilirmiyim ? Orijinal konsol kırılmadi Bi update yapıyorum memory card doluyor
DelerSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 1.089 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2018 #4 Ali52521 dedi: Hocam dediğim gibi benimki arcade modeli buna Usb takıp Save alabilirmiyim ? Orijinal konsol kırılmadi Bi update yapıyorum memory card doluyor Genişletmek için tıkla... Xbox hiç kullanmadım. Hiç bilgim yok. Sen konsoldaki saveleri Usb'ye mi atmak istiyorsun?
Ali52521 dedi: Hocam dediğim gibi benimki arcade modeli buna Usb takıp Save alabilirmiyim ? Orijinal konsol kırılmadi Bi update yapıyorum memory card doluyor Genişletmek için tıkla... Xbox hiç kullanmadım. Hiç bilgim yok. Sen konsoldaki saveleri Usb'ye mi atmak istiyorsun?
Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.103 Çözümler 1 30 Eylül 2018 #5 DelerSS dedi: Xbox hiç kullanmadım. Hiç bilgim yok. Sen konsoldaki saveleri Usb'ye mi atmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır konsol yatıyordu yeni açtım guncelleme var update yaptım memory card doldu ne yapmalıyım Usb okur mu diyorum
DelerSS dedi: Xbox hiç kullanmadım. Hiç bilgim yok. Sen konsoldaki saveleri Usb'ye mi atmak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır konsol yatıyordu yeni açtım guncelleme var update yaptım memory card doldu ne yapmalıyım Usb okur mu diyorum
DelerSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 1.089 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2018 #6 Ali52521 dedi: Hayır konsol yatıyordu yeni açtım guncelleme var update yaptım memory card doldu ne yapmalıyım Usb okur mu diyorum Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum yoksa yardım etmek isterdim. Başka biri yardım eder artık.
Ali52521 dedi: Hayır konsol yatıyordu yeni açtım guncelleme var update yaptım memory card doldu ne yapmalıyım Usb okur mu diyorum Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum yoksa yardım etmek isterdim. Başka biri yardım eder artık.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 1 Ekim 2018 #7 Ali52521 dedi: Hocam dediğim gibi benimki arcade modeli buna Usb takıp Save alabilirmiyim ? Orijinal konsol kırılmadi Bi update yapıyorum memory card doluyor Genişletmek için tıkla... Evet reis. USB bellek takıp Save dosyalarını oraya atabiliyorsun diye biliyorum. Bi' kontrol et istersen.
Ali52521 dedi: Hocam dediğim gibi benimki arcade modeli buna Usb takıp Save alabilirmiyim ? Orijinal konsol kırılmadi Bi update yapıyorum memory card doluyor Genişletmek için tıkla... Evet reis. USB bellek takıp Save dosyalarını oraya atabiliyorsun diye biliyorum. Bi' kontrol et istersen.