W walksha Femtopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #11 Urshifu dedi: İlk oyunları da oynayınız. Halo serisi çok kaliteli bir oyun serisidir. Genişletmek için tıkla... Şimdi bakayım bi merak ettim
Urshifu dedi: İlk oyunları da oynayınız. Halo serisi çok kaliteli bir oyun serisidir. Genişletmek için tıkla... Şimdi bakayım bi merak ettim
Urshifu Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.068 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i5-11400H - RTX 3050 Notebook - 16 GB RAM - Acer Nitro 5 AN 515-57 nh.qeley.004 Cinsiyet Diğer 28 Nisan 2024 #12 walksha dedi: Şimdi bakayım bi merak ettim Genişletmek için tıkla... Kutulu versiyonuna sahip olduğum için gurur duyduğum bir oyundur. Konsol dedince ilk akla gelen oyundur dünya çapında. Orijinal XBox üzerinde de oynadım cidden bir şaheser.
walksha dedi: Şimdi bakayım bi merak ettim Genişletmek için tıkla... Kutulu versiyonuna sahip olduğum için gurur duyduğum bir oyundur. Konsol dedince ilk akla gelen oyundur dünya çapında. Orijinal XBox üzerinde de oynadım cidden bir şaheser.