Xbox 360 Aurora menü yükleme

yigitgdkk

Decapat
Daha fazla  
Merhaba JTAG işlemi yapılmış bir tane Xbox 360 Slim konsolum var. İçinde freestyle 3 yüklü ama eskidiği için Aurora menü kurmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum kurulumunu Türkçe kaynak olarak ya da bilen birisi bana yardım edebilirse sevinirim.@SerdarT35 sizi görmüştüm Xbox konsolları hakkında yardımcı olurken. Konuya bakabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim Minecraft TU75'e kadar değil miydi Java'da 1.13'e tekabül ediyor versiyon olarak.
Benim bildiğim sadece ufak iyileştirmeler var, Java'daki sürüm karşılığını bilmiyorum tam olarak ama Pillager güncellemesi oluyor dediğim gibi. TU75'in dosyaları bozuk diye biliyorum.

Şuan klasörde sadece Aurora , DashLaunch gizli bir xbox360 dosyası ve XellLaunch var videoda bunlara ek XeXMenu de kuruluyor içine 16 adet 0 koyuyolar onu yapmama gerek yoksa bu 4 dosyayı konsola aktarıyorum.

Hayır, indirmene gerek yok.

Minecraft'ı yükledim title Update dosyasınıda yükledim fakat Minecraft hala eski sürüm indirdiğim Update dosyasının adı bu TU00000001_00000000 bunu nereye atmam lazım ya da kurulumu farklı ise nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı