Xbox 360 Aurora nasıl kurulur?

zHüseyin16

Hectopat
Merhabalar,
Xbox 360 aldım aldığım kişi Aurora diye bir uygulamayı USB'ye atıp USB'yi de Xbox'a takıp açmam gerektiğini söyledi ama kurulumunu bulamadım. İçinde oyunlar var ama USB olmadığı için gözükmüyor. Nasıl kurulacağını biliyor musunuz?

benim xbox kırık değil gene de aurora yukleyebilir miyim?

Hayır konsolculardan JTAG yani çip işlemi yaptırman gerek o olmadan hiçbir korsan yazılım konsolun içine atamazsın, kuramazsın.
Hayır, artık JTAG şart değil. BrokenUpdate yöntemiyle herhangi bir modifikasyon yapmadan Soft-Mod ile konsolu kırmak ve her türlü korsan yazılım yüklemek mümkün.

Hayır, artık JTAG şart değil. BrokenUpdate yöntemiyle herhangi bir modifikasyon yapmadan Soft-Mod ile konsolu kırmak ve her türlü korsan yazılım yüklemek mümkün.
bu bahsetmiş olduğunuz soft mod ile kırma işlemi için türkçe güvenilir kaynak var mı ?

bu bahsetmiş olduğunuz soft mod ile kırma işlemi için türkçe güvenilir kaynak var mı ?
Türkçe kaynak var mı, araştırmadım. İlgili açık 2025 yılında keşfedildi zaten. Yöntemin adı "BadUpdate" olarak geçiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…