sokumonko Megapat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 335 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #1 Selam arkadaşlar. Xbox 360 kolu alacağım bilgisayarda oyun oynamak için, kablolu olan modelinden. Fakat nereden alacağıma karar veremedim. Bir sürü farklı fiyatta ürün var. Hangisi orijinal hangisi sahte anlayamıyorum. Yardım eder misiniz?
Selam arkadaşlar. Xbox 360 kolu alacağım bilgisayarda oyun oynamak için, kablolu olan modelinden. Fakat nereden alacağıma karar veremedim. Bir sürü farklı fiyatta ürün var. Hangisi orijinal hangisi sahte anlayamıyorum. Yardım eder misiniz?
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 20 Aralık 2020 #2 Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com b orijinal mi bilmiyorum ama MICROSOFT Xbox 360 Wireless Kablosuz Kumanda Oyun Kolu | Trendyol bu orijinal kutulu.
Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com b orijinal mi bilmiyorum ama MICROSOFT Xbox 360 Wireless Kablosuz Kumanda Oyun Kolu | Trendyol bu orijinal kutulu.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 20 Aralık 2020 #3 Nan0TecH dedi: Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com b orijinal mi bilmiyorum ama MICROSOFT Xbox 360 Wireless Kablosuz Kumanda Oyun Kolu | Trendyol bu orijinal kutulu. Genişletmek için tıkla... İkisi de orijinal değil. Artık piyasada sıfır XBOX 360 kolu bulunmuyor ve üretilmiyor.
Nan0TecH dedi: Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com b orijinal mi bilmiyorum ama MICROSOFT Xbox 360 Wireless Kablosuz Kumanda Oyun Kolu | Trendyol bu orijinal kutulu. Genişletmek için tıkla... İkisi de orijinal değil. Artık piyasada sıfır XBOX 360 kolu bulunmuyor ve üretilmiyor.