RiverLuci Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #1 Gamemaster oyun joyistiğini oyuna bağlamak için bu programı kurmam gerekiyormuş ama program aşağıdaki hatayı veriyor. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 81,2 KB · Görüntüleme: 147 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2021
Gamemaster oyun joyistiğini oyuna bağlamak için bu programı kurmam gerekiyormuş ama program aşağıdaki hatayı veriyor. Yardımcı olur musunuz?
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 20 Kasım 2021 #2 Devam dediğinizde bir sorun çıkmıyorsa aldırış etmenize gerek yok. Sorun varsa bir de yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Artı 0 Eksi
Devam dediğinizde bir sorun çıkmıyorsa aldırış etmenize gerek yok. Sorun varsa bir de yönetici olarak çalıştırıp deneyin.
KS KS RiverLuci Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #3 Düşenen Adam dedi: Devam dediğinizde bir sorun çıkmıyorsa aldırış etmenize gerek yok. Sorun varsa bir de yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırdım düzeldi teşekkürler ama A Way Out gamepadi algılamıyor. Nasıl algılamasını sağlarım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Düşenen Adam dedi: Devam dediğinizde bir sorun çıkmıyorsa aldırış etmenize gerek yok. Sorun varsa bir de yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırdım düzeldi teşekkürler ama A Way Out gamepadi algılamıyor. Nasıl algılamasını sağlarım?
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 20 Kasım 2021 #4 LucifeRMorningS dedi: Yönetici olarak çalıştırdım düzeldi teşekkürler ama A Way Out gamepadi algılamıyor. Nasıl algılamasını sağlarım? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamadığım için bilmiyorum ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şöyle bir video var. Artı 0 Eksi
LucifeRMorningS dedi: Yönetici olarak çalıştırdım düzeldi teşekkürler ama A Way Out gamepadi algılamıyor. Nasıl algılamasını sağlarım? Genişletmek için tıkla... Oyunu oynamadığım için bilmiyorum ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şöyle bir video var.