isabela Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 967 Çözümler 1 7 Ocak 2019 #1 GTA 5'in kendi Gamepad Calibration ayarını yaparken DPAD bölümünde takılıyorum ve yapamıyorum. X360C'yi kullansam Online'da herhangi bir ban söz konusu olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2019
GTA 5'in kendi Gamepad Calibration ayarını yaparken DPAD bölümünde takılıyorum ve yapamıyorum. X360C'yi kullansam Online'da herhangi bir ban söz konusu olur mu?
polat.fatihi Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 371 Çözümler 3 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2019 #2 Kardeşim güldürdün beni inan hayır ban yemezsin oyun çıktığı günden beri bende onunla oynuyorum.
F Falcon_X Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #3 polat.fatihi dedi: Kardeşim güldürdün beni inan hayır ban yemezsin oyun çıktığı günden beri bende onunla oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba ban yediniz mi? halen kullanıyor musunuz online modda x360ce yi
polat.fatihi dedi: Kardeşim güldürdün beni inan hayır ban yemezsin oyun çıktığı günden beri bende onunla oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba ban yediniz mi? halen kullanıyor musunuz online modda x360ce yi
polat.fatihi Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 371 Çözümler 3 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #4 Falcon_X dedi: Merhaba ban yediniz mi? halen kullanıyor musunuz online modda x360ce yi Genişletmek için tıkla... Evet yıllardır aynen devam.
Falcon_X dedi: Merhaba ban yediniz mi? halen kullanıyor musunuz online modda x360ce yi Genişletmek için tıkla... Evet yıllardır aynen devam.
F Falcon_X Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #5 polat.fatihi dedi: Evet yıllardır aynen devam. Genişletmek için tıkla... Eminsin değil mi? verdiğiniz bilgi doğrultusunda bunu kullanacağım, boşuna ban yemesin çocuk.
polat.fatihi dedi: Evet yıllardır aynen devam. Genişletmek için tıkla... Eminsin değil mi? verdiğiniz bilgi doğrultusunda bunu kullanacağım, boşuna ban yemesin çocuk.