XBOX 360 Controller Sürücüleri Yüklendiğinde Oyunlarda Kullanılabilir mi?

SvenNoderT

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
İşletim sistemim lisanslı Windows 10 Pro 64Bit. XBOX 360 kumandamı USB kablosuyla bilgisayarıma bağlıyorum fakat ''Sarj Kiti Kablosuz Alıcısı'' olarak görüyor ve oyunlarda kullanamıyorum. Xbox 360 Controller for Windows | Aygıt indirmeleri | Microsoft Accessories buradan Windows 7 64Bit için olan sürücüleri yüklesem Controller'ı oyunlarda kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wireless controller için aşağıda linkini bıraktığım ürünü kullanmalısınız. Öteki türlü şarj cihazı olarak görmesini ben çözemedim.
Microsoft Xbox 360 Gamepad Kablosuz Pc Wireless Alıcısı GittiGidiyor'da 344693276

Bu ürünü aldıktan sonra http://download.microsoft.com/download/6/9/4/69446ACF-E625-4CCF-8F56-58B589934CD3/Xbox360_64Eng.exe linkinden sürücüyü indirin.

Aşağıdaki videodaki gibi yükleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Wireless controller için aşağıda linkini bıraktığım ürünü kullanmalısınız. Öteki türlü şarj cihazı olarak görmesini ben çözemedim.
Microsoft Xbox 360 Gamepad Kablosuz Pc Wireless Alıcısı GittiGidiyor'da 344693276

Bu ürünü aldıktan sonra http://download.microsoft.com/download/6/9/4/69446ACF-E625-4CCF-8F56-58B589934CD3/Xbox360_64Eng.exe linkinden sürücüyü indirin.

Aşağıdaki videodaki gibi yükleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben zaten kablolu olarak kullanacağım. Kafamı karıştıran sırasıyla şu adımları izlediğimde Aygıt Yöneticisi>XBOX 360 Çevre Birimleri>XBOX 360 Sarj kiti kablosuz alıcısı>sürücüleri güncelleştir>sürücüleri bilgisayarımda ara>sürücüleri kendim seçmeme izin ver burada ''Windows için XBOX 360 denetleyicisi'' seçeneğini seçip ilerle dediğim zaman Windows bu sürücülerin uyumluluğu konusunda emin olamadı tarzı bir hata veriyor ileri diyip sürücüyü yüklersem bilgisayara zarar vereceğinden korkuyorum.

@SvenNoderT Bir problem olmaz. Herhangi bir zarar gelmez. O şekilde deneyebilirsiniz. Sadece tarihi en güncel sürücüyü seçmeye özen gösterin. Onda da 2009 senesi çıkıyordu sanırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı