Xbox 360 Controller tak çalıştır mı?

Aldığınız çalışırsa bana da söyler misiniz? Ben de ona göre alacağım .
Tabii ki buraya tekrardan yazarım fakat içime çok kötü bir kurt düşmedi değil, bir de köyde alacağım arkadaşımdan iade edemem orada internet bulmam sıkıntı konsolum yok ne olacak hiçbir fikrim yok ama hayırlısı diyelim .
Ben bu kadar biliyorum hocam. Ben kablolu kullanıyorum maalesef.
Tamamdır hocam teşekkürler tekrardan.

Kullanıyorum ben. Kablosuz alıcısı lazım. Onu bağlayıp donanımı tanıtmanız gerekiyor. Açıkçası tak çalıştır değil. Ama kurulur bir şekilde. Ardından kolu Xbox a tanıtır gibi tanıtıyorsunuz.

Hocam muhtemelen çalışacaktır. Kablolular çalıştığına göre bir Wireless adaptör ile bu da çalışacaktır.
Yalnız yanında adaptör geliyor olmalı değil mi? Onsuz biraz sıkıntılı olacaktır çünkü.

Nasıl bir kablosuz alıcı?

Kablosuz alıcı derken driver vs. mi yoksa herhangi bir usb falan mı? Konsollar hakkında gerçekten hiçbir bilgim yok sadece kolu kullanarak rdr2 oynamak istiyorum ve daha rahat diye xbox kolu tercih ettim.
Hiçbir fikrim yok gerçekten, sadece kol çıkmaz sanırsam, attığınız linkten driveri bulamadım bir de hocam.

Bildiğiniz usb kablosuz alıcı. Mobilde olduğumdan link veremiyorum. Xbox 360 controller for Windows diye aratırsanız ilgili ürüne ulaşırsınız. Ya da kablolu model var Pc için yine. Doğrudan Xbox için olan modeli Pc de çalıştıramazsınız.

Anladım ekstra bir usb daha almam lazım yani, o kadar bütçem yok fakat gelmeden iade edip kablolu olan ile değişebilirim. Kablosuz için aygıt alamayacaksam başka çarem yok gibi. O tak çıkar olarak gelir umarım yukarıdaki resimde olanın içinden o usb aygıtı çıkmıyor sanırsam. Kablolu olanı alayım o zaman.

Dediğinizi yazdım bir şey bulamadım. Link gibi bir şey verebilir misiniz müsait bir zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…