Xbox 360 denetleyicisini Aygıt Yöneticisi'nden kaldırmak mümkün mü?

watnelas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Geçenlerde gamepadim alıgılanmamaya başladı ben de çözüm ararken X360CE programını kurdum. Gamepadi ayarladım ve kullanmaya başladım fakat sürekli kendi kendine profil değiştirmeye başladı ve her profil değiştirdiğinde kolun bağlantısı kesiliyor ve yendien bağlanıyor. Bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Xbox 360 denetleyicisini kaldırmaya çalıştığımda kendi kendine geri geliyor gamepad testerda da artık 360 kolu olarak görülüyor. Kolumu nasıl ilk haline çevirebilirim?
Kullandığım gamepad: 8BitDo Ultimate C Wireless.

Ekran görüntüsü 2024-06-05 170930.png

Merhaba,

Alttaki adımları yapınız.

1. Revo Uninstaller programı ile X360CE'yi kaldırınız.
  2. Bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
  3. Yeniden yükleyiniz.
  4. Gamepad'i PC'ye bağlayınız.
  5. 0x360CE'yi başlatınız ve "Auto" profili seçeneğini devre dışı bırakarak "none" olarak ayarlayınız. Bu, programın otomatik olarak profil seçmesini engelleyecek.
  6. Gamepad'i tekrar algılaması için X360CE'nin "Controller 1" sekmesine gidiniz ve gerekli ayarları yapınız. Ardından, sağ üst köşedeki "save" düğmesine tıklayarak ayarları kaydediniz.
  7. Xbox 360 denetleyicisi Aygıt Yöneticisi'nde hala görünüyorsa, sağ tıklayınız ve "sürücüyü kaldır" seçeneğini seçiniz.
  8. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

Merhaba. Geçenlerde gamepadim alıgılanmamaya başladı ben de çözüm ararken X360CE programını kurdum. Gamepadi ayarladım ve kullanmaya başladım fakat sürekli kendi kendine profil değiştirmeye başladı ve her profil değiştirdiğinde kolun bağlantısı kesiliyor ve yendien bağlanıyor. Bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Xbox 360 denetleyicisini kaldırmaya çalıştığımda kendi kendine geri geliyor gamepad testerda da artık 360 kolu olarak görülüyor. Kolumu nasıl ilk haline çevirebilirim?
Kullandığım gamepad: 8BitDo Ultimate C Wireless.

Eki Görüntüle 2213861

X360CE uygulaması zaten Xbox kolu olarak göstettiriyor eğer ki Xbox kolu olarak görmesse hiçbir oyunu oynamazsın futbol oyunları hariç.

Keşke bu gamepad yerine daha güzel bir gamepad alsaydın Xinput olan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı