Xbox 360 E modele USB ile oyun atılır mı?

emircannnn

Decapat
Daha fazla  
Benim elimde başlıkta yazan modelde bir konsolum var ben oyun satın almak istedim ama galiba Xbox 360'e erişimi kapatıldığı için alamıyorum ve ben de oyun yüklemek için USB ile atılıyor mu diye sorayım dedim.

Şuradan bir ilk öncelikle bakın cihazınız Corona mı Winchester mı diye. Eğer Corona ise bilen birine götürüp JTAG/RGH yaptırmanızı veya evde kendinizin RGH 3.0 yapmasını öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer Winchester ise veyahut Corona cihazınıza JTAG/RGH yapamıyacaksanız Bad Update kurabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@SerdarT35 bu cipli kırma yöntemini konsolun üretim tarihindende anlayabiliyorduk diye hatırlıyorum. Doğru mudur Serdar bey? Mesela benimki ##/##/2014 tarihinde üretilmişti. Kırılamiyordu diye hatırlıyorum. Tabi konsol bendeyken bad update daha çıkmamıştı.
Üretim tarihi ileri olmasına rağmen Corona olan birkaç model vardı. @Urshifu hocamınki mesela.

İnternetten hala oyun alabilirsin ki ben ilk aldığım günden beri hala orijinal kullanıyorum internete Xbox geriye dönük uyumlu oyunlar seçip girdiğin sayfadan Xbox 360 oyunlarını seçtiğinde satın aldığın zaman konolundan satın alınanlar olması lazım oradan idnirebiliyorsun eğer ilgilenirsen daha detaylı bakıp anlatabilirim.

Orijinal candır.

@emircannnn @Barış Sırtbaş'ın dediği gibi Xbox sitesinden oyun alabilirsin bu rehberime göz At.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı