Benim elimde başlıkta yazan modelde bir konsolum var ben oyun satın almak istedim ama galiba Xbox 360'e erişimi kapatıldığı için alamıyorum ve ben de oyun yüklemek için USB ile atılıyor mu diye sorayım dedim.
Şuradan bir ilk öncelikle bakın cihazınız Corona mı Winchester mı diye. Eğer Corona ise bilen birine götürüp JTAG/RGH yaptırmanızı veya evde kendinizin RGH 3.0 yapmasını öneririm.
@SerdarT35 bu cipli kırma yöntemini konsolun üretim tarihindende anlayabiliyorduk diye hatırlıyorum. Doğru mudur Serdar bey? Mesela benimki ##/##/2014 tarihinde üretilmişti. Kırılamiyordu diye hatırlıyorum. Tabi konsol bendeyken bad update daha çıkmamıştı.
@SerdarT35 bu cipli kırma yöntemini konsolun üretim tarihindende anlayabiliyorduk diye hatırlıyorum. Doğru mudur Serdar bey? Mesela benimki ##/##/2014 tarihinde üretilmişti. Kırılamiyordu diye hatırlıyorum. Tabi konsol bendeyken bad update daha çıkmamıştı.
İnternetten hala oyun alabilirsin ki ben ilk aldığım günden beri hala orijinal kullanıyorum internete Xbox geriye dönük uyumlu oyunlar seçip girdiğin sayfadan Xbox 360 oyunlarını seçtiğinde satın aldığın zaman konolundan satın alınanlar olması lazım oradan idnirebiliyorsun eğer ilgilenirsen daha detaylı bakıp anlatabilirim.
Biliyorsunuzdur Xbox 360 marketplace 29 Temmuz 2024 tarihinde kaldırıldı. https://support.xbox.com/tr-TR/help/xbox-360/store/xbox-360-marketplace-update#:~:text=Xbox%20360%20Store%20ve%20Xbox,Temmuz%202024%20tarihinde%20kullan%C4%B1mdan%20kald%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1. Bu kaldırmayla beraber...