Xbox 360 Elite cihaz alınır mı?

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar. 2000₺ fiyata bir Xbox 360 Elite model cihaz buldum. Yanında birkaç adet CD'li oyun var ve çift kol. Cihaza JTAG uygulanmamış. Benim sorum bu modelde 360'ın ilk sürümündeki gibi 3K hatası veya başka bir tür hata mevcut mu? Bu fiyata alınır mı sizce? Nostaljik oyunları oynamak istediğim için düşünüyorum.
Teşekkür ederim.

Öncelikle attığınız cihaz Elite değil E kasa diye geçiyor, bu kasaların üretimi 2013-2017 arası olup en az 3K veren kasalardır, fakat 2014-07'den sonra üretilmiş modellerine JTAG yapılamamaktadır. Eski oyunları oynayacaksanız alınabilir.

Elite modellerde klasik modellere göre daha az 3K hatası görülüyordu sanırsam. Bence bu dönemde RGH/JTAG uygulanmamış Xbox 360 alınmaz, Xbox Mağazası kapandı zaten ve oyun CD'si bulmak o kadar kolay değil.
(Şimdi gördüm cihaz Elite değil Slim E modeli, sanırım JTAG yapılamıyor onlara.)

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. JTAG yapılamaması benim için sorun değil, online oyunlar da oynayacağım. Eski oyunlar için istiyorum evet.

JTAG yapılamaması sorun değil hocam. Elimde birkaç CD var onları oynamak için istiyorum. Slim E modeli nasıldır peki genel olarak? Dikkat etmem gereken yerler neler. Xbox hesabımı xbox liveye bağlayabiliyor muyum mağaza kapandı demişsiniz ama?

Aynı cihazı 7 ay kullandım 1 ay once sattım. Sorunuz olursa sorabilirsiniz. Xbox Live'a bağlanabilirsiniz. Online oyunda oynayabilirsiniz. Sadece Xbox marketplace kapandı. Xbox sitesindende geriye dönük uyumlu olan oyunları alıp sıkıntısız oynabilirisiniz. Bu modelde de 3k hatası verme ihtimali de bir uçağın kazaya yapma ihtimali ile aynıdır. Yani çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…