Gripen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yoklukta. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D:D:D 1 Eylül 2019 #1 Biraz saçma ama insan klavyeye alışınca merak ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2019
R Repeprtra Decapat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 350 Çözümler 1 24 Nisan 2020 #2 Hocam cevabınız ne oldu? Bir de konsola sahip misiniz?
Gripen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yoklukta. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D:D:D 25 Nisan 2020 #3 Repeprtra dedi: Hocam cevabınız ne oldu? Bir de konsola sahip misiniz? Genişletmek için tıkla... elimde zaten 10 yıldır. Klavye ve mause taktım ve çalışmadı.
Repeprtra dedi: Hocam cevabınız ne oldu? Bir de konsola sahip misiniz? Genişletmek için tıkla... elimde zaten 10 yıldır. Klavye ve mause taktım ve çalışmadı.
R Repeprtra Decapat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 350 Çözümler 1 25 Nisan 2020 #4 Gripen dedi: Elimde zaten 10 yıldır. Klavye ve mouse taktım ve çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Anladım, minecreaft gibi oyunlarda çalışır deniliyordu. Xbox One için miymiş o yoksa.
Gripen dedi: Elimde zaten 10 yıldır. Klavye ve mouse taktım ve çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Anladım, minecreaft gibi oyunlarda çalışır deniliyordu. Xbox One için miymiş o yoksa.
Gripen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yoklukta. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D:D:D 25 Nisan 2020 #5 Repeprtra dedi: Anladım, minecreaft gibi oyunlarda çalışır deniliyordu. Xbox One için miymiş o yoksa. Genişletmek için tıkla... gears of war 3 vardı bende. uyumlu olmadı onada
Repeprtra dedi: Anladım, minecreaft gibi oyunlarda çalışır deniliyordu. Xbox One için miymiş o yoksa. Genişletmek için tıkla... gears of war 3 vardı bende. uyumlu olmadı onada
R Repeprtra Decapat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 350 Çözümler 1 25 Nisan 2020 #6 Gripen dedi: Gears of war 3 vardı bende. Uyumlu olmadı ona da. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.
Gripen dedi: Gears of war 3 vardı bende. Uyumlu olmadı ona da. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.