Selamun aleyküm. Gamepad'i almayı düşünüyorum ama orjinali mi çakması mı hangisi bilemedim. Anlayan arkadaşlar orijinal linkini atabilir misiniz acaba? Veya tavsiye ettiğiniz başka bir Gamepad var mı?
XBOX 360 PC KABLOLU KOL GAMEPAD CONTROLLER OYUN KOLU arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bu orijinal yüksek ihtimal, orijinalse kesinlikle alınır. 360 kolu çok iyi.
XBOX 360 PC KABLOLU KOL GAMEPAD CONTROLLER OYUN KOLU arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com
Bu orijinal yüksek ihtimal, orijinal ise kesinlikle alınır. 360 kolu çok iyi.
www.akakce.com
Selamun aleyküm. Gamepad'i almayı düşünüyorum ama orjinali mi çakması mı hangisi bilemedim. Anlayan arkadaşlar orijinal linkini atabilir misiniz acaba? Veya tavsiye ettiğiniz başka bir Gamepad var mı?
Bilgisayar için arıyorsanız ve sürekli kullanamam bazı oyunlarda kullanırım derseniz 120-130 TL'ye kabloluları mevcut. Yakın zamanda ben de aldım gayet işime yarıyor onu tavsiye derim