Xbox 360 gamepad alınır mı?

264075

Hectopat
Arkadaşlar Trendyol'dan şu aşağıdaki Gamepad'i buldum ve büyük ihtimalle çakma ki çok ta umurumda değil. Benim için önemli olan deadzone olmadan rahatça oynayabilmek. XCloud'la oynamak için almayı düşünüyorum. Kullanmış varsa nasıldır yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de var. Evet çakma. Ancak fena değil. Deadzone var biraz. Üzerine koyun F310 alın.

Bende eskiden Xbox 360 vardı. Kolu birebir aynı gözüküyor. Çakmacılığı da geliştirmişler.

Bende var, bütün souls oyunlarını oynadım gayet güzel ama Street Fighter 5'te kombo falan yapmak çok zor dövüş oyunları için alıyorsan alma, diğerlerini rahat oynarsın FIFA vs. yalnız RB deki basma hissiyatı gitti benimkinin, sert kullanmamak gerekiyor.

Ben de var. Evet çakma. Ancak fena değil. Deadzone var biraz. Üzerine koyun F310 alın.

Deadzone aşırı fazla mı var? TPS oyunlar falan oynarım genelde Fallout, Gears of War tarzı. Öyle oyunlarda rahatsız eder mi?

Bende var bütün souls oyunlarını oynadım gayet güzel ama Street Fighter 5'te kombo falan yapmak çok zor dövüş oyunları için alıyorsan alma, diğerlerini rahat oynarsın FIFA vs.

FIFA falan oynamıyorum zaten genelde hikaye oyunları için kullanacağım. Yeter ki joystickleri rahat olsun çünkü şu an elimde olan çakma gamepad harbi çakma yani oyun oynamak eğlenceli bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…