M1sterXeq Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #11 JrWhite dedi: Evet hocam o anlamda direk Xbox kolu olarak algılanıyor hiçbir şey kurmanıza gerek yok lisanslı zaten Logitech bilindik bir marka. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. JrWhite dedi: Evet hocam o anlamda direk Xbox kolu olarak algılanıyor hiçbir şey kurmanıza gerek yok lisanslı zaten Logitech bilindik bir marka. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım da. Bir sıkıntısı veya ölü noktası olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Son düzenleme: 30 Ocak 2025
JrWhite dedi: Evet hocam o anlamda direk Xbox kolu olarak algılanıyor hiçbir şey kurmanıza gerek yok lisanslı zaten Logitech bilindik bir marka. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. JrWhite dedi: Evet hocam o anlamda direk Xbox kolu olarak algılanıyor hiçbir şey kurmanıza gerek yok lisanslı zaten Logitech bilindik bir marka. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım da. Bir sıkıntısı veya ölü noktası olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 30 Ocak 2025 #12 M1sterXeq dedi: Teşekkür ederim hocam. Hocam aldım da. Bir sıkıntısı veya ölü noktası olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hardware Tester hardwaretester.com
M1sterXeq dedi: Teşekkür ederim hocam. Hocam aldım da. Bir sıkıntısı veya ölü noktası olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Hardware Tester hardwaretester.com
M1sterXeq Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #13 JrWhite dedi: Hardware Tester hardwaretester.com Genişletmek için tıkla... Hocam ölü nokta olup olmadığı nasıl anlaşılıyor?
JrWhite dedi: Hardware Tester hardwaretester.com Genişletmek için tıkla... Hocam ölü nokta olup olmadığı nasıl anlaşılıyor?