Xbox 360 gamepad laptopta çalışır mı?

VIGOS

Decapat
Daha fazla  
Selam herkese. Kardeşimle laptopta FIFA 23, Mortal Kombat 11 ve Forza Horizon 4 oynamak için gamepad arıyordum. Bugün Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle bir şey buldum ama alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım. Satıcıya da laptopta çalışır mı çalışmaz mı diye sorduğumda, çalışmaz dedi ama başka bir kullanıcıya da çalışır demiş. Çok kararsız kaldım, sizce ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam herkese. Kardeşimle laptopta FIFA 23, Mortal Kombat 11 ve Forza Horizon 4 oynamak için gamepad arıyordum. Bugün Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol böyle bir şey buldum ama alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım. Satıcıya da laptopta çalışır mı çalışmaz mı diye sorduğumda, çalışmaz dedi ama başka bir kullanıcıya da çalışır demiş. Çok kararsız kaldım, sizce ne yapayım?

Bende çok merak ederim birazdan cevap verirler.

Kol çakma, bazı durumlarda uyumsuzluk olabilir veya hiç çalışmayabilir. 2.elden Logitech F310 almanızı tavsiye ederim.

Konuşma banı yemiştim anca yazabildim maalesef bütçem az olduğu icin bu fiyat bandında arıyorum 2 tane alacağım en kötü bir orijinal bir çakma alırım.

Bende orijinal kablosuz Xbox 360 kolu var ve PC'de sorunsuz çalışıyor.

Bu çalışır mı peki.

Konuşma banı yemiştim anca yazabildim maalesef bütçem az olduğu icin bu fiyat bandında arıyorum 2 tane alacağım en kötü bir orijinal bir çakma alırım.
Bazı satıcılar PC uyumlu olduğunu özellikle belirtiyor mümkünse öyle yerlerden alın. Bu fiyata alınan kol zaten çakma olur dolayısıyla en iyi yorumlara sahip ürünü alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı