Xbox 360 gamepad nereden alınmalı?

Venusse

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz kablolu orijinal Xbox 360 Gamepad'i satan site var mı? Ya da orijinal kablolu S ve X için gamepad var mı? PC için soruyorum. Orijinal almasam sorun yaşar mıyım? Kullanananlar yanıtlarsa çok sevinirim şu an fiyatları 370 lira çok uygun.

Xbox 360 gamepad sıfır bulamazsın üretimi yok. Series X/S gamepad'i ise 3. parti satıcılarda var. Orijinallikleri konusunda garanti veremem. Düne kadar Amazon Germany ~2500₺'ye satıyordu ama stok bitti. Ben de yeni aldım oradan. İçinde 1 aylık gamepass hediyesi var.

Uzun zamandır piyasada orijinal Xbox 360 kolu yok. Replikalar var piyasada, fena değiller herhalde. Yorumları iyi olan bir tanesini alabilirsiniz.
Xbox 360 gamepad sıfır bulamazsın üretimi yok. Series X/S gamepad'i ise 3. parti satıcılarda var. Orijinallikleri konusunda garanti veremem. Düne kadar Amazon Germany ~2500₺'ye satıyordu ama stok bitti. Ben de yeni aldım oradan. İçinde 1 aylık gamepass hediyesi var.
Hocam %85 ölü bölge olduğunda bahsediyorlar. Vaz geçtim bir anlık önerebileceğiniz var mı 500TL civarına?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı