En ucuz Xbox 360 konsol aksesuarları, ikinci el ve sıfır satılık oyun donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Arkadaşlar bilgisayarıma gamepad almak istiyorum bu linkteki ürünü gördüm. Bütçem çok yok ve orijinal istiyorum o yüzden 2. el bakıyordum bu ürünü buldum. Fakat açıklamada yazmıyor orijinal veya çakma olduğu sizce orijinal midir fiyatı normal mi yoksa çok mu altta?
Tamam hocam teşekkürler peki 250 TL altına bir gamepad önerebilir misiniz Xbox'ın diğerlerini gördüm fakat direk alınca oynayamıyoruz ya kablo almak gerekiyor ya da play and charge kit bunları da katarak önerir misiniz?
Tamam hocam teşekkürler peki 250 TL altına bir gamepad önerebilir misiniz Xbox'ın diğerlerini gördüm fakat direk alınca oynayamıyoruz ya kablo almak gerekiyor ya da play and charge kit bunları da katarak önerir misiniz?
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!