Pisagor Hectopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Benim için deadzone çok önemli ama bütçeyi çok fazla arttıramıyorum o yüzden bu iki gamepad arasında kaldım. Xbox 360 kontrolcüsünde deadzone var mıdır? FPS oyunlarında sıkıntı yaratır mı? Hangi kontrolcüyü almalıyım sizce. Microsoft Xbox 360 Common Controller Win Kablolu Uzaktan Fiyatı Microsoft Xbox 360 Common Controller Win Kablolu Uzaktan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Sanırım bu linkteki kol orijinal yorumlarda çoğu kişi öyle söylemiş. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2023
Benim için deadzone çok önemli ama bütçeyi çok fazla arttıramıyorum o yüzden bu iki gamepad arasında kaldım. Xbox 360 kontrolcüsünde deadzone var mıdır? FPS oyunlarında sıkıntı yaratır mı? Hangi kontrolcüyü almalıyım sizce. Microsoft Xbox 360 Common Controller Win Kablolu Uzaktan Fiyatı Microsoft Xbox 360 Common Controller Win Kablolu Uzaktan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Sanırım bu linkteki kol orijinal yorumlarda çoğu kişi öyle söylemiş.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.359 Makaleler 8 Çözümler 180 1 Şubat 2023 #2 Sakın o linktekini almayın orijinal olma ihtimali %1 bile değil almayın. F310 alın.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.364 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 1 Şubat 2023 #3 Bence F310. Bu kadar senelik Gamepad'in orijinal olduğunu düşünmediğim için 360 koluna sıcak bakmıyorum.
Bence F310. Bu kadar senelik Gamepad'in orijinal olduğunu düşünmediğim için 360 koluna sıcak bakmıyorum.
Pisagor Hectopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #4 F310 için çok fazla deadzone var diyorlar doğru mu oyunlarda sıkıntı yaratır mı peki.
2 266451 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 301 Çözümler 2 1 Şubat 2023 #5 Pisagor dedi: F310 için çok fazla deadzone var diyorlar doğru mu oyunlarda sıkıntı yaratır mı peki. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS oyunlarında biraz hissediliyor deadzone. Alışırsanız oynarsınız belki. Ama diğer oyunlarda hiç rahatsız etmiyor.
Pisagor dedi: F310 için çok fazla deadzone var diyorlar doğru mu oyunlarda sıkıntı yaratır mı peki. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS oyunlarında biraz hissediliyor deadzone. Alışırsanız oynarsınız belki. Ama diğer oyunlarda hiç rahatsız etmiyor.
Pisagor Hectopat Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #6 266451 dedi: Hocam FPS oyunlarında biraz hissediliyor deadzone. Alışırsanız oynarsınız belki. Ama diğer oyunlarda hiç rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim F310 alacağım.
266451 dedi: Hocam FPS oyunlarında biraz hissediliyor deadzone. Alışırsanız oynarsınız belki. Ama diğer oyunlarda hiç rahatsız etmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim F310 alacağım.