kunduzbey Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 673 Makaleler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2019 #1 Hangisini tavsiye edersiniz? Logitech F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Düğmeli Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.tr Logitech F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Düğmeli Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu (Pc Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu (Pc Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
Hangisini tavsiye edersiniz? Logitech F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Düğmeli Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.tr Logitech F310 Kablolu Gamepad, Özel 4 Düğmeli Hassas D-Pad, 1,8 m Kablo Uzunluğu, Lacivert : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu (Pc Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu (Pc Uyumlu) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
Çözüm BAY SORUN ÇÖZEBİLİR 26 Mayıs 2019 Logitech herhangi garanti kapsamı içerisinde sorun çıktığı zaman F710 gönderebiliyor.Fakat Xbox almanız daha avantajlı olacaktır.
Logitech herhangi garanti kapsamı içerisinde sorun çıktığı zaman F710 gönderebiliyor.Fakat Xbox almanız daha avantajlı olacaktır.
KS KS kunduzbey Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 673 Makaleler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2019 #11 Sercan1096 dedi: 5 yorum var, 4'ü orijinal değil sanırım demiş. Ben yanlış ürüne mi bakıyorum acaba? Ayrıca aynı satıcı olduğunu düşündüğüm mağaza, N11'de de satıyor. Orada da direkt olarak replika olduğunu yazmış zaten. Genişletmek için tıkla... İkinci attığım linki dediydim. Evet birincisi öyle Artı 0 Eksi
Sercan1096 dedi: 5 yorum var, 4'ü orijinal değil sanırım demiş. Ben yanlış ürüne mi bakıyorum acaba? Ayrıca aynı satıcı olduğunu düşündüğüm mağaza, N11'de de satıyor. Orada da direkt olarak replika olduğunu yazmış zaten. Genişletmek için tıkla... İkinci attığım linki dediydim. Evet birincisi öyle