C cemal onur serin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #1 Merhaba Xbox 360 için olan GTA 5 Online hesabımı satıyorum. Hesabın içinde olan özellikler: 184 Level İçinde hediye 1.000.000$ oyun parası var. Los Santos'un gökdelenlerini gören manzaralı lüks evi ve 10 arabalık garajı var. (6 arabalık ekstra garaj da var.) Hydra Savaş Jeti var. Buzzard Attack Chopper var. Tüm silahlar açık, mermileri tam dolu, can yelekleri, bombalar vs. her şey full. İlgilenen arkadaşlar mesaj bırakarak bana ulaşabilirler. Fiyat: 50 TL
Merhaba Xbox 360 için olan GTA 5 Online hesabımı satıyorum. Hesabın içinde olan özellikler: 184 Level İçinde hediye 1.000.000$ oyun parası var. Los Santos'un gökdelenlerini gören manzaralı lüks evi ve 10 arabalık garajı var. (6 arabalık ekstra garaj da var.) Hydra Savaş Jeti var. Buzzard Attack Chopper var. Tüm silahlar açık, mermileri tam dolu, can yelekleri, bombalar vs. her şey full. İlgilenen arkadaşlar mesaj bırakarak bana ulaşabilirler. Fiyat: 50 TL