krmensr2 Hectopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #1 Ben Xbox için GTA5 aldım ama eski sürüm yat yok bazı ekstralari yaptım ama gelmedi gene. Ev alma falan var o önceden var miydi bilmiyorum lowrider arabaları yok. Sultan falan yok. GTA 5'i xbox 360'ta nasıl güncellerim ? Resim ile gösterirseniz daha iyi olur. Teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2016
Ben Xbox için GTA5 aldım ama eski sürüm yat yok bazı ekstralari yaptım ama gelmedi gene. Ev alma falan var o önceden var miydi bilmiyorum lowrider arabaları yok. Sultan falan yok. GTA 5'i xbox 360'ta nasıl güncellerim ? Resim ile gösterirseniz daha iyi olur. Teşekkürler...
KusanagiKyo Kilopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 327 Çözümler 1 29 Şubat 2016 #2 Rockstar yeni güncellemelerin eski nesil konsollara gelemeyeceğini açıklamıştı. Maalesef saydığınız yeni güncellemeleri yükleyemeyecsiniz.
Rockstar yeni güncellemelerin eski nesil konsollara gelemeyeceğini açıklamıştı. Maalesef saydığınız yeni güncellemeleri yükleyemeyecsiniz.
krmensr2 Hectopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #3 Bikgilebdirdiginiz için saolun demekki bilgisayara kuracağım dönem sonu bilgisayar alırsam