Xbox 360 eve almak istiyorum. Sırf televizyonu akıllı yapmak için bile almak istiyorum Netflix, YouTube için. Oyun da oynarım arada babama hediye alacağım. 1700 liraya arkadaştan. 8 sene kullanılmış.
Xbox 360 eve almak istiyorum. Sırf televizyonu akıllı yapmak için bile almak istiyorum Netflix, YouTube için. Oyun da oynarım arada babama hediye alacağım. 1700 liraya arkadaştan. 8 sene kullanılmış.
Hocam onu almayın 8 sene çok biraz daha bakın daha az kullanılmış bulun ve alınır ama slim olmasına dikkat edin yoksa red ring of death gibi bir ismi olan 4 ışıktan 3ü kırmızı yanar ve bu hatayı alırsınız ve sonsuza kadar bozulur ve açılmaz düzeltmesi çok zor
Fazla kullanılmış hocam, onun yerine Mi Stick alabilirsiniz. Eğer oyun oynamak istiyorsanız hem Mi Stick hem de uygun fiyatlı temiz bir konsol almanızı önerebilirim.