Xbox 360 hala alınır mı?

Sametk666

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dell G15 5511- 16 GB 3200Mhz Ram SK Hynix
Intel i5 11260H
RTX 3050 95W
512 GB SSD SK Hynix
Xbox 360 eve almak istiyorum. Sırf televizyonu akıllı yapmak için bile almak istiyorum Netflix, YouTube için. Oyun da oynarım arada babama hediye alacağım. 1700 liraya arkadaştan. 8 sene kullanılmış.

PES 13 atarsınız Netflix vb gibi kullanmak içinde 1700 lira alınır ama 3500 gibi One S bulunuyor haberiniz olsun.

Xbox 360 eve almak istiyorum. Sırf televizyonu akıllı yapmak için bile almak istiyorum Netflix, YouTube için. Oyun da oynarım arada babama hediye alacağım. 1700 liraya arkadaştan. 8 sene kullanılmış.

1700 lira para değil hocam, dediğiniz gibi akıllı yapmak için bile alınır.

Güncel oyunları oynayamazsınız ama diğer şeyler için hala iyi eğer bütçe el verirse Series S alın.

Hocam netflix,youtube için işe yarar ama kırık alcaksanız ne kadar güvenilir bilmiyorum. Oyun için eğer mk ke gibi oyunları oynayabilirsiniz.

Hocam onu almayın 8 sene çok biraz daha bakın daha az kullanılmış bulun ve alınır ama slim olmasına dikkat edin yoksa red ring of death gibi bir ismi olan 4 ışıktan 3ü kırmızı yanar ve bu hatayı alırsınız ve sonsuza kadar bozulur ve açılmaz düzeltmesi çok zor

Son düzenleme:

Fazla kullanılmış hocam, onun yerine Mi Stick alabilirsiniz. Eğer oyun oynamak istiyorsanız hem Mi Stick hem de uygun fiyatlı temiz bir konsol almanızı önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…