Xbox 360 harici diskten korsan oyun çalıştırılır mı?

Arkadaşlar merhaba. Xbox'ıma taşınabilir harddisk takacağım. Ama bir şeyi merak ettim. Mesela harddiski takmadan önce içine korsan oyun yuklesem (konsol orijinaldir) oyunlar çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsana destek vermiyoruz. Orjinal alın.

Jtag'lı ise çalıştırabilirsin.

Konu sahibi iyi cevap yazmış gerçekten. JTAG var ise çalışır.
Teşekkürler düzgün bir cevap verdiğiniz için.JTAG yok sadece çalışır mı diyorum neyse cok teşekkürler tekrardan
Çalışır veya çalışmaz sosyalde böyle konu açmanız saçma. Korsan, kırdırma gibi işlemlere destek verilmiyor.
Yazdığımı doğruca okumadın herhalde. Konsolum orijinal dedim çalışır mı diye sordum.Bazen kendinizi yozlaşmış gibi gosteriyorsunuz

Konsolun orijinal olması beni ilgilendirmiyor. Zaten piyasa da sahte konsol yok varsa bile Türkiye'de yoktur çalışan. Senin istediğin yardım ben korsan oyun yükleyebilir miyim? Bende sana bunu söylüyorum. Ayrıca yozlaşmak kelimesini çok yanlış kullanıyorsun.

Teşekkürler beyefendi bana edebiyat dersi verdiğiniz için.Ve 2.si demek istediğimi anlamamis olmanız ben biraz üzdü neyse ...
Tartışmaya gerek yok iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…