Xbox 360 ile neler oynanabilir?

Mortal Kombat X yok 9 var en son güncel a kalitede oyun olarak Rise of the Tomb Raider çıkmıştı 2015'de. FIFA vb 20'ye kadar var diye biliyorum Blur falan hapsi var rahat oynarsın Halo 4'e kadar oynarsın Gears of War Jugment'e kadar.

Benim sorum biraz daha da oynatabilmesi. Çünkü GTA 5'de falan sıkıntı çıkardığını gördüm.
Konsollarda bir oyunun desteği var ise oyunu alır takarsın ve oynarsın. Gerisini düşünmezsin. Hatalar varsa oyunda zaten güncellemeler ile çözülür. Cihaz ısındı mı ısınmadı mı, yok efendim darboğaz var mı, fps düşmesi var mı ? bunun gibi soruları sormazsın.

Oyunlar zaten o konsola göre yapılır ve çıkarılır. Bu oyunu oynatır mı oynatmaz mı diye dert etmene gerek yok.

Konsollarda bir oyunun desteği var ise oyunu alır takarsın ve oynarsın. Gerisini düşünmezsin. Hatalar varsa oyunda zaten güncellemeler ile çözülür. Cihaz ısındı mı ısınmadı mı, yok efendim darboğaz var mı, fps düşmesi var mı ? bunun gibi soruları sormazsın.

Oyunlar zaten o konsola göre yapılır ve çıkarılır. Bu oyunu oynatır mı oynatmaz mı diye dert etmene gerek yok.
Oynatamasa o konsola çıkmazdı bence.
Peki, fiyatı sizce nasıl?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı