syichlee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.672 Çözümler 3 Yer Ankara 25 Eylül 2020 #11 ogren.css dedi: Microsoft Xbox 360 Kol Kablosu -Hemen Kargo !! Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor peki arkadaşlar bunu alsam cihazı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanamazsın.
ogren.css dedi: Microsoft Xbox 360 Kol Kablosu -Hemen Kargo !! Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor peki arkadaşlar bunu alsam cihazı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanamazsın.
O ogren.css Centipat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 108 25 Eylül 2020 #12 syichlee dedi: Kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Buraya bağlanmıyor mu bu kablo? Yani kablolu olarak kullanamaz mıyım buraya takarsam o kabloyu? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-09-25 at 21.58.36.jpeg 53,1 KB · Görüntüleme: 54
syichlee dedi: Kullanamazsın. Genişletmek için tıkla... Buraya bağlanmıyor mu bu kablo? Yani kablolu olarak kullanamaz mıyım buraya takarsam o kabloyu?
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 25 Eylül 2020 #13 ogren.css dedi: Microsoft Xbox 360 Kol Kablosu -Hemen Kargo !! Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Peki arkadaşlar bunu alsam cihazı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu benim konum. O kablo ile ilgili. Xbox 360 Controlleri Şarj Kiti İle PC'ye Bağlama - Technopat Sosyal ogren.css dedi: Buraya bağlanmıyor mu bu kablo? Yani kablolu olarak kullanamaz mıyım buraya takarsam o kabloyu? Genişletmek için tıkla... Hocam siz bunu PC'de mi kullanacaksınız konsolda mı?
ogren.css dedi: Microsoft Xbox 360 Kol Kablosu -Hemen Kargo !! Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Peki arkadaşlar bunu alsam cihazı kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu benim konum. O kablo ile ilgili. Xbox 360 Controlleri Şarj Kiti İle PC'ye Bağlama - Technopat Sosyal ogren.css dedi: Buraya bağlanmıyor mu bu kablo? Yani kablolu olarak kullanamaz mıyım buraya takarsam o kabloyu? Genişletmek için tıkla... Hocam siz bunu PC'de mi kullanacaksınız konsolda mı?
O ogren.css Centipat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 108 25 Eylül 2020 #14 Roux dedi: Bu benim konum. O kablo ile ilgili. Xbox 360 Controlleri Şarj Kiti İle PC'ye Bağlama - Technopat Sosyal Hocam siz bunu PC'de mi kullanacaksınız konsolda mı? Genişletmek için tıkla... PCde kullanacağım.
Roux dedi: Bu benim konum. O kablo ile ilgili. Xbox 360 Controlleri Şarj Kiti İle PC'ye Bağlama - Technopat Sosyal Hocam siz bunu PC'de mi kullanacaksınız konsolda mı? Genişletmek için tıkla... PCde kullanacağım.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 25 Eylül 2020 #15 ogren.css dedi: PCde kullanacağım. Genişletmek için tıkla... O kablo şarj kiti. Attığım konuda dedikleri gibi. Çalışmıyormuş
ogren.css dedi: PCde kullanacağım. Genişletmek için tıkla... O kablo şarj kiti. Attığım konuda dedikleri gibi. Çalışmıyormuş
O ogren.css Centipat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 108 25 Eylül 2020 #16 Roux dedi: O kablo şarj kiti. Attığım konuda dedikleri gibi. Çalışmıyormuş Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
Roux dedi: O kablo şarj kiti. Attığım konuda dedikleri gibi. Çalışmıyormuş Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
The Dettlaff Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #17 Camila dedi: xbox 360 kol pc adaptör - Google Suche Buradaki adaptörlerden almalısın. Genişletmek için tıkla... hocam bende bluetooth dongle var onla bağlanmazmı
Camila dedi: xbox 360 kol pc adaptör - Google Suche Buradaki adaptörlerden almalısın. Genişletmek için tıkla... hocam bende bluetooth dongle var onla bağlanmazmı
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.500 Makaleler 12 Çözümler 3 28 Temmuz 2023 #18 The Dettlaff dedi: hocam bende bluetooth dongle var onla bağlanmazmı Genişletmek için tıkla... Xbox 360 kontrolcüsünü kullanamazsın ama Xbox One kontrolcüleri Bluetooth destekliyor diye biliyorum.
The Dettlaff dedi: hocam bende bluetooth dongle var onla bağlanmazmı Genişletmek için tıkla... Xbox 360 kontrolcüsünü kullanamazsın ama Xbox One kontrolcüleri Bluetooth destekliyor diye biliyorum.
The Dettlaff Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #19 Camila dedi: Xbox 360 kontrolcüsünü kullanamazsın ama Xbox One kontrolcüleri Bluetooth destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam biri 400 biri 1200TL neyse sağlık olsun
Camila dedi: Xbox 360 kontrolcüsünü kullanamazsın ama Xbox One kontrolcüleri Bluetooth destekliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam biri 400 biri 1200TL neyse sağlık olsun