İyi forumlar. Xbox 360 cihazımı güncelledim JTAG'li bu arada konsol kapandı açılmıyor tedirginim ışığı yanıyor ama görüntü yok. Konsolu güncelledikten sonra görüntü gitti ama konsol çalışıyordu daha sonra bekledim biraz görüntü gelmeyince kapattım tekrar açtım açılmadı.
İyi forumlar. Xbox 360 cihazımı güncelledim JTAG'li bu arada konsol kapandı açılmıyor tedirginim ışığı yanıyor ama görüntü yok. Konsolu güncelledikten sonra görüntü gitti ama konsol çalışıyordu daha sonra bekledim biraz görüntü gelmeyince kapattım tekrar açtım açılmadı.
Ya ben konsolu satıcam üstüne bi miktar para ekleyip ps4 e geçmeyi düşünüyorum. Ama salak gibi jtagli cihazı internete bağladım ve sonuç bu. El,mde kalmasın istiyorum.Ya olmadı xbox istanbula götürücem başka yol yok.
Son bir sorum olacaktı kusura bakmayın rahatsız ettim ben herşeyi yaptim fakat ben videoda denildiği gibi ip adresini yazdım fakat açmadı. Hata verdi bunu bi çözümü varmı yardım edebilirmisiniz lütfen.