ege ay Centipat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol alınır mı?
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.984 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2024 #2 ege ay dedi: Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bir benzeri bende var. Memnun kaldım. Alınır.
ege ay dedi: Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bir benzeri bende var. Memnun kaldım. Alınır.
GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #3 Ne tür oyun oynayacağına bağlı.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.857 Makaleler 8 Çözümler 111 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 20 Ağustos 2024 #4 Aynısını kullanıyordum, analog 8 yönlü ve tuşlar çok dandik. Bütçeyi biraz arttırıp kaliteli bir şey almanızı öneririm.
Aynısını kullanıyordum, analog 8 yönlü ve tuşlar çok dandik. Bütçeyi biraz arttırıp kaliteli bir şey almanızı öneririm.
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #5 ege ay dedi: Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım kol çakma orijinalini alıp bilgisayara Bluetooth veya adaptörle bağlayabilirsiniz.
ege ay dedi: Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sanırım kol çakma orijinalini alıp bilgisayara Bluetooth veya adaptörle bağlayabilirsiniz.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.367 Makaleler 11 Çözümler 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #6 Swinerim dedi: Sanırım kol çakma orijinalini alıp bilgisayara Bluetooth veya adaptörle bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Xbox 360 kolunda Bluetooth özelliği yoktur. PC'ye kablosuz bağlamak için özel cihazlar vardır onun alınması lazım.
Swinerim dedi: Sanırım kol çakma orijinalini alıp bilgisayara Bluetooth veya adaptörle bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Xbox 360 kolunda Bluetooth özelliği yoktur. PC'ye kablosuz bağlamak için özel cihazlar vardır onun alınması lazım.
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #7 Yerayay dedi: Xbox 360 kolunda Bluetooth özelliği yoktur. PC'ye kablosuz bağlamak için özel cihazlar vardır onun alınması lazım. Genişletmek için tıkla... İnternette evet garip görünümlü bir şeyi alarak bağlıyorduk ben Bluetooth özelliğide var diye biliyordum yanlış bilgi verdiysem kusuruma bakmayın.
Yerayay dedi: Xbox 360 kolunda Bluetooth özelliği yoktur. PC'ye kablosuz bağlamak için özel cihazlar vardır onun alınması lazım. Genişletmek için tıkla... İnternette evet garip görünümlü bir şeyi alarak bağlıyorduk ben Bluetooth özelliğide var diye biliyordum yanlış bilgi verdiysem kusuruma bakmayın.