Xbox 360 kolu A tuşu içine göçtü

Cray12a

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD
Xbox 360 kolunda a tuşu içine göçtüğü için çalışmıyor. Arkası da açılmıyor tornavida uymuyor. Sağ sola vurdum hala çalışıyor ama a tuşu göçük. Nasıl düzeltirim?

Xbox 360 kolunda a tuşu içine göçtüğü için çalışmıyor. Arkası da açılmıyor tornavida uymuyor. Sağ sola vurdum hala çalışıyor ama a tuşu göçük. Nasıl düzeltirim?
Fotoğraf atabilir misiniz?

Fotoğraf atabilir misiniz?
Şuan değil ama atabilirim. Tuş hissiyatı yok. Tuşa basıyorum,haraket etmiyor. İçine göçük bu daha öncede olmuştu o zaman ısırarak düzeltmiştim şimdi oda olmuyor.

Şuan değil ama atabilirim. Tuş hissiyatı yok. Tuşa basıyorum,haraket etmiyor. İçine göçük bu daha öncede olmuştu o zaman ısırarak düzeltmiştim şimdi oda olmuyor.
İçini açarak yapmanız gerekiyor sanırım. Yakındaki bir yerde uygun bir tornavida bulma imkanınız var mı?

İçini açarak yapmanız gerekiyor sanırım. Yakındaki bir yerde uygun bir tornavida bulma imkanınız var mı?
Babama sorabilirim eve gelince benim tornavidalarımda yok.

Dostum içini açtık ve beyaz tuşların arkasında takılı olan bir şey vardı onda göçük olan a tuşunun bir şeyi çıkmıştı. Japon yapıştırıcısıyla yapıştırdık artık içine göçük değil ama basılmıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı