Xbox 360 kolu hassasiyeti oransız

DelFalco

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox 360 kolu aldım ama oyunda sağ ve sol motoru az hareket ettirince oyunda karakter hareket etmiyor, orta derecede hareket ettirince bir sıkıntı yok ama biraz daha ittirince bu sefer de sanki sonuna kadar ittirmis gibi oluyorum. X 360CE'den çözmeye çalıştım, yapamadım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal bir gamepad değilse normaldir. Ölü bölge sorunu var yani azıcık hareket ettirince algılayamıyor gamepad, yapacak bir şey yok ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna demiyorlar.

Orijinal bir gamepad değilse normaldir. Ölü bölge sorunu var yani azıcık hareket ettirince algılayamıyor gamepad, yapacak bir şey yok ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna demiyorlar.

Bunu düzeltemez miyim?
Trendyol üzerinden 350 400 TL civarı almıştım.

Bu sorunla uğraşamam iade ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…