GhostRP Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #1 PC'ye kolu takıyorum ama kopuyor. Çözümü nedir acaba?
Gloin oğlu Gimli Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 634 11 Eylül 2022 #2 GhostRP dedi: PC'ye kolu takıyorum ama kopuyor. Çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazı PC'ye taktığınızda böyle bir sorun oluyor mu? Oluyorsa USB girişlerinde sorun olabilir PC'nin.
GhostRP dedi: PC'ye kolu takıyorum ama kopuyor. Çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazı PC'ye taktığınızda böyle bir sorun oluyor mu? Oluyorsa USB girişlerinde sorun olabilir PC'nin.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 11 Eylül 2022 #3 GhostRP dedi: PC'ye kolu takıyorum ama kopuyor. Çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Sıfır Duracell pil takmayı deneyin. Çok saçma geliyor kulağa ama piller belli bir seviyenin altına düşünce çok kopma yaşıyorum bende.
GhostRP dedi: PC'ye kolu takıyorum ama kopuyor. Çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Sıfır Duracell pil takmayı deneyin. Çok saçma geliyor kulağa ama piller belli bir seviyenin altına düşünce çok kopma yaşıyorum bende.
GhostRP Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #4 Gloin oğlu Gimli dedi: Başka bir cihazı PC'ye taktığınızda böyle bir sorun oluyor mu? Oluyorsa USB girişlerinde sorun olabilir PC'nin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor sadece kol kullanırken oluyor. Luciferss dedi: Sıfır Duracell pil takmayı deneyin. Çok saçma geliyor kulağa ama piller belli bir seviyenin altına düşünce çok kopma yaşıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Kablolu benimki.
Gloin oğlu Gimli dedi: Başka bir cihazı PC'ye taktığınızda böyle bir sorun oluyor mu? Oluyorsa USB girişlerinde sorun olabilir PC'nin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor sadece kol kullanırken oluyor. Luciferss dedi: Sıfır Duracell pil takmayı deneyin. Çok saçma geliyor kulağa ama piller belli bir seviyenin altına düşünce çok kopma yaşıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Kablolu benimki.
Gloin oğlu Gimli Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 634 11 Eylül 2022 #5 GhostRP dedi: Olmuyor sadece kol kullanırken oluyor. Kablolu benimki. Genişletmek için tıkla... O zaman kolun kablosunda sorun vardır.
GhostRP dedi: Olmuyor sadece kol kullanırken oluyor. Kablolu benimki. Genişletmek için tıkla... O zaman kolun kablosunda sorun vardır.