X Xectuonel Megapat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 353 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2017 #1 Bu gün FİFA 17 aldım. Oyun kolu almayı düşünüyorum. Xbox 360 veya Xbox one kolu almayı planlıyorum. Bilgisayar için uyumlu mu değil mi bilmiyorum. Siz bana link yollar mısınız ? Bilgisayar uyumlu olması lazım. Teşekkür ederim. Bunu alsam sorun çıkarır mı ? Link : Microsoft Xbox 360-pc Kablolu Controller Gamepat Siyah Ve Beyaz Renk Seçenekleri GittiGidiyor'da 267152363 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2017
Bu gün FİFA 17 aldım. Oyun kolu almayı düşünüyorum. Xbox 360 veya Xbox one kolu almayı planlıyorum. Bilgisayar için uyumlu mu değil mi bilmiyorum. Siz bana link yollar mısınız ? Bilgisayar uyumlu olması lazım. Teşekkür ederim. Bunu alsam sorun çıkarır mı ? Link : Microsoft Xbox 360-pc Kablolu Controller Gamepat Siyah Ve Beyaz Renk Seçenekleri GittiGidiyor'da 267152363
X Xectuonel Megapat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 353 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2017 #3 Peki bana kablosuz olanı ve bilgisayarda kullanmak için gerekli aparatı buraya yazar mısınız ? Benim bulduğum kablolu olan orjinal midir ?
Peki bana kablosuz olanı ve bilgisayarda kullanmak için gerekli aparatı buraya yazar mısınız ? Benim bulduğum kablolu olan orjinal midir ?
Cyrel Hectopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 22 6 Mart 2017 #4 Orjinal gibi gözüküyor, Amazon.com: Microsoft Xbox 360 Wireless Receiver for Windows: Artist Not Provided: Computers & Accessories bu ürünle de kablosuz olanı bağlayabilirsin bilgisayarına.
Orjinal gibi gözüküyor, Amazon.com: Microsoft Xbox 360 Wireless Receiver for Windows: Artist Not Provided: Computers & Accessories bu ürünle de kablosuz olanı bağlayabilirsin bilgisayarına.