Serkanmen Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Arkadaşımla split screen blur oynayacağız PC üzerinden ama Xbox 360 kolu kendini 1.oyuncu olarak gösteriyor bunu nasıl ayarlayabilirim?
Arkadaşımla split screen blur oynayacağız PC üzerinden ama Xbox 360 kolu kendini 1.oyuncu olarak gösteriyor bunu nasıl ayarlayabilirim?
O Oxeen Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 61 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 Xbox 360 Controller Emulator bu program ile yapılabiliyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Xbox 360 Controller Emulator bu program ile yapılabiliyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Serkanmen Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 Oxeen dedi: Xbox 360 Controller Emulator bu program ile yapılabiliyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben böyle ayarlayamadım ama Xbox kolunun bağlı olduğu USB'yi ucundan çekip takınca 2.oyuncu olarak gösteriyor.
Oxeen dedi: Xbox 360 Controller Emulator bu program ile yapılabiliyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben böyle ayarlayamadım ama Xbox kolunun bağlı olduğu USB'yi ucundan çekip takınca 2.oyuncu olarak gösteriyor.
D deniz1234laptop Femtopat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Kasım 2023 #4 Serkanmen dedi: Ben böyle ayarlayamadım ama Xbox kolunun bağlı olduğu USB'yi ucundan çekip takınca 2.oyuncu olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle oldu ben 1. oyuncu yapamadım nasıl geri 1. oyuncu yapıcağız.
Serkanmen dedi: Ben böyle ayarlayamadım ama Xbox kolunun bağlı olduğu USB'yi ucundan çekip takınca 2.oyuncu olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle oldu ben 1. oyuncu yapamadım nasıl geri 1. oyuncu yapıcağız.