Lylren Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 42 17 Aralık 2019 #1 İki adet orijinal Xbox 360 kablosuz oyun kontrolcüsüne sahibim. Aliexpress ve benzeri sitelerde bunları bağlamak için şöyle bir aparat gördüm. US $9.58 20% OFF|Tüketici Elektroniği'ten USB Alıcı Adaptörü'de Xbox için 360 denetleyici için PC kablosuz oyun alıcısı oyun USB alıcı adaptörü için Microsoft için Xbox360 kablosuz denetleyici AliExpress'da Fakat Microsoft'un kendi sitesinde şöyle bir ürün var; MICROSOFT XBOX ONE WINDOWS 10 PC ADAPTÖR - Vatan Bilgisayar Bu adaptör yardımıyla da bağlayabilir miyim? Veya hangisi daha mantıklı olur? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2019
İki adet orijinal Xbox 360 kablosuz oyun kontrolcüsüne sahibim. Aliexpress ve benzeri sitelerde bunları bağlamak için şöyle bir aparat gördüm. US $9.58 20% OFF|Tüketici Elektroniği'ten USB Alıcı Adaptörü'de Xbox için 360 denetleyici için PC kablosuz oyun alıcısı oyun USB alıcı adaptörü için Microsoft için Xbox360 kablosuz denetleyici AliExpress'da Fakat Microsoft'un kendi sitesinde şöyle bir ürün var; MICROSOFT XBOX ONE WINDOWS 10 PC ADAPTÖR - Vatan Bilgisayar Bu adaptör yardımıyla da bağlayabilir miyim? Veya hangisi daha mantıklı olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 17 Aralık 2019 #2 Microsoftun sitesindeki XBOX ONE için. Sizdeki kontrolcüler X360 ise aliexpressdeki adaptörlerden almanız gerekiyor.
Microsoftun sitesindeki XBOX ONE için. Sizdeki kontrolcüler X360 ise aliexpressdeki adaptörlerden almanız gerekiyor.
Lylren Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 42 17 Aralık 2019 #3 The Anorak dedi: Microsoftun sitesindeki XBOX ONE için. Sizdeki kontrolcüler X360 ise aliexpressdeki adaptörlerden almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Destekten yazdığımda kullanabileceğimi söyledi. Bende emin olamayıp sorayım dedim kullanamayacaksam aliexpressten alıcam.
The Anorak dedi: Microsoftun sitesindeki XBOX ONE için. Sizdeki kontrolcüler X360 ise aliexpressdeki adaptörlerden almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Destekten yazdığımda kullanabileceğimi söyledi. Bende emin olamayıp sorayım dedim kullanamayacaksam aliexpressten alıcam.