Xbox 360 kontrolcüsünü PC'de nasıl kullanırım?

RozaNigra

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
4-5 yıl önce bir Xbox 360 almıstım. 2 adet kontrolcüsü vardı. Birkaç ay önce küçük kuzenim rica ettiği için ona hediye ettim. Şu anda elimde bir adet kol kaldı. Bunu bilgisayarımda kullanmak istiyorum. Sitesinden biraz baktım da Windows XP ve Windows 7 arasında var. Sadece Driver'leri ben Windows 10 kullanıyorum. Şu anda PC'ye odaklamak için gereken kablo yok. Siparişini vermeyi düşünüyorum, kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
4-5 yıl önce bir Xbox 360 almıstım. 2 adet kontrolcüsü vardı. Birkaç ay önce küçük kuzenim rica ettiği için ona hediye ettim. Şu anda elimde bir adet kol kaldı. Bunu bilgisayarımda kullanmak istiyorum. Sitesinden biraz baktım da Windows XP ve Windows 7 arasında var. Sadece Driver'leri ben Windows 10 kullanıyorum. Şu anda PC'ye odaklamak için gereken kablo yok. Siparişini vermeyi düşünüyorum, kullanabilir miyim?

Win10 da sıkıntısız çalışıyor eğer orjinal dongle varsa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı