Xbox 360 kurulumda e-posta istiyor mu?

burk19

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Xbox 360'ı ilk defa kurarken e-posta girmemizi istiyor mu? Xbox Live'den bahsetmiyorum. Xbox'u kurarken kurulumda herhangi bir yerde e-posta adresi girmemizi istiyor mu? Ben zaten Xbox'u çok önceden kurdum da unuttuğum için merak ediyorum. Eğer e-posta istiyorsa hangi e-posta adresini girdiğimi nerede görebilirim?

Ayarlardan gözükür heralde.

Sanırım atlanıyordu diye hatırlıyorum, bizim tanıdığımızda kırılmı 360'da yerel hesap vardı (yani e-posta girilmemiş offline hesap denilen hesap türü)

Bilmiyorum ama hesap ayarlarında vardır.

Biraz kurcaladım ama bulamadım sanırım girmedim, kırdırmayı düşünüyorum da forumda birkaç konu gördüm ben bilgi almak için konu açmak istedim ban yedim süreli.

Biraz kurcaladım ama bulamadım sanırım girmedim, kırdırmayı düşünüyorum da forumda birkaç konu gördüm ben bilgi almak için konu açmak istedim ban yedim süreli.

o tip Konu onaylanıyor hocam.

O tip konu onaylanıyor hocam.

Hocam sabah bir kez konu açtım 10 dakika ban yedim. Sonrasında bir kez daha aynı konudan açtım yine onaylanmadı ayrıca 1 saat ban yedim. Devamında konum neden onaylanmıyor öyle konular var forumda diye konu açtım, onaylanmadı 1 saat ban yedim. Keşke bir moderatör buraya bakıp görse. Yine konu açmayı istiyorum ama yine ban yiyeceğim.

Ben daha önce açmıştım onaylanmıştı. Ama öneri olarak sormuştum. Yani crackli almalı mıyım tarzında bir soruydu.

Ben daha önce açmıştım onaylanmıştı. Ama öneri olarak sormuştum. Yani crackli alınır mı? Tarzında bir soruydu.

Hocam forumda olanın benzeri bir konu açmayı denedim ama olmadı. Keşke neden onaylanmadığı da yazsa. Son kez deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…