Xbox 360 laptopa nasıl bağlanır?

LSuspectL

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopa (Monster Abra v16.7) oyun kolu bağlamak istiyorum. Çok anladığım işler değil forumları buraları falan bayağı dolaştım ama her kafadan ayrı ses çıkmış. Bazısı HDMI kablosuyla olur diyor, bazıları laptopun modeline göre değişir demiş. Adaptör falan lazım diyen olmuş linkte paylaşmışlar ama şu anda linkler açılmıyor falan. Xbox 360 almayı düşünüyorum ama uyar mı, bağlantı işi nasıl olur? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar laptopa (Monster Abra v16.7) oyun kolu bağlamak istiyorum. Çok anladığım işler değil forumları buraları falan bayağı dolaştım ama her kafadan ayrı ses çıkmış. Bazısı HDMI kablosuyla olur diyor, bazıları laptopun modeline göre değişir demiş. Adaptör falan lazım diyen olmuş linkte paylaşmışlar ama şu anda linkler açılmıyor falan. Xbox 360 almayı düşünüyorum ama uyar mı, bağlantı işi nasıl olur? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim.

X360 diye bir uygulama vardı dosyayı oyunun dosya konumuna atıp uygulamayı açıyorsunuz ardından kontrolleri ellemeyip Save edin tamamdır.

Xbox 360 gamepadı mı bağlayacaksınız yoksa Xbox 360'mı?

Ben kol mu konsol mu bağlamak istiyorsun anlamadım. Bir oyun kolu demişsin başlıkta da Xbox 360 nasıl bağlanır yazmışsın. Hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kol mu konsol mu bağlamak istiyorsun anlamadım. Bir oyun kolu demişsin başlıkta da Xbox 360 nasıl bağlanır yazmışsın. Hangisi?

Koldan bahsediyor büyük ihtimalle Monster Abra kullanan biri XBOX360 (17yıllık) bir cihazı bağlamaz PC'ye.

Görüntü için değil sadece kol kablosuz almayı düşünüyordum bu arada ama kablolusu olur denirse ona da bakarım.
Xbox 360 kollarını bilgisayara kablosuz bağlamak sıkıntılı, ayrı adaptör gerekli ve onun fiyatı da uçtuğu için çok pahalıya geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı