Xbox 360 nereden alınır?

Daha fazla  
Meslek
Gitarist
Xbox 360 konsolu almak istiyorum fakat güzel bir konsol bulamıyorum. Bursa'da oturuyorum ve elden teslim almak istiyorum. Önerebileceğiniz bir satıcı veya satan birisi var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok zor sıfır Xbox 360 bulmak, ama biraz araştırırsanız sıfır değilde çok kullanılmamış bulabilirsiniz.

Çok zor sıfır Xbox 360 bulmak, ama biraz araştırırsanız sıfır değilde çok kullanılmamış bulabilirsiniz.
sıfır aramıyorum direk ikinci el bulamıyorum sahibinden gibi yerlerden almalı mıyım sizce?

Belki düzgün bir konsol almak için işinize yarayabilir.

Sarı sitede güzel Xbox 360 bulabilirsin param güvende ile alırsan sıkıntı olmaz ben yakın zamanda iki üç tane bulmuştum ilk versiyonları alma ama Slim iyiydi diye hatırlıyorum.

sıfır aramıyorum direk ikinci el bulamıyorum sahibinden gibi yerlerden almalı mıyım sizce?
Eğer nostalji oyuncuysanız, yada Xbox 360 zorunlu değilse PS3 almanızı tercih ederim. Çok yaygın olmasa bile bazı konsol satan yerlerden bulabilirsiniz.

Yani, Alınabilir gibi. Fakat konsolunuz olmadığı için mi Xbox 360 alıyorsunuz, Yoksa nostalji içinmi?
konsolum yok ama eski oyunları da satın alamıyorum korsan oyun indirmeye de çekiniyorum bu yüzden almak istiyorum

Eğer nostalji oyuncuysanız, yada Xbox 360 zorunlu değilse PS3 almanızı tercih ederim. Çok yaygın olmasa bile bazı konsol satan yerlerden bulabilirsiniz.
evet ps3 çok daha iyi bir konsol fakat fiyatı yaklaşık 2 katına kadar çıkabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…