Xbox 360 NTSC disk açarken diğer NTSC diski açmıyor

Makaleler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Geçenlerde dolaptan Need For Speed Undercover oyununu aldım. Konsolum PAL ama NTSC oyunumu açıyordu ve PAL olanlar NTSC açıyor diye biliyorum ama bugün oyunu açtığımda hata veriyor ne yapmam gerekiyor ?

@Mirza Kaplan @590736

Son düzenleme:
Geçenlerde dolaptan Need For Speed Undercover oyununu aldım. Konsolum PAL ama NTSC oyunumu açıyordu ve PAL olanlar NTSC açıyor diye biliyorum ama bugün oyunu açtığımda hata veriyor ne yapmam gerekiyor ?
Ne olur ne olmaz diye her zaman PAL oyun alın.

Ekran resmi de atabilir misin?

Hocam bu NTSC oyun CD'sine baktım NTSC yazıyor ve sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.

Bu da NTSC ama bu açılmıyor böyle bir hata veriyor :

@charm. Her PAL konsol her NTSC oyunu açacak diye bir şey yok. Zamanında ben SNES PAL'e NTSC SFC oyunu taktığım zaman biri çalışıyor, biri çalışmıyordu.

Bu oyunun bölgesel kilidi var yani maalesef açamazsınız.
@charm. Her PAL konsol her NTSC oyunu açacak diye bir şey yok. Zamanında ben SNES PAL'e NTSC SFC oyunu taktığım zaman biri çalışıyor, biri çalışmıyordu.
1 hafta boyunca eşşek etli tavuk dürüm yiyip para biriktirerek 3 gün sayıklaya sayıklaya beklemiştim Neyse üzülmeye gerek yok satarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…