E Enisowski Centipat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 8 6 Ağustos 2019 #1 Xbox 360 CD'lerini Xbox One konsoluma takarsam çalışır mı? Geriye uyumluluk CD'leri de destekliyor mu?
Xbox 360 CD'lerini Xbox One konsoluma takarsam çalışır mı? Geriye uyumluluk CD'leri de destekliyor mu?
yavuzselim44 Centipat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 116 6 Ağustos 2019 #2 Enisowski dedi: Xbox 360 CD'lerini Xbox One konsoluma takarsam çalışır mı? Geriye uyumluluk CD'leri de destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Farklı konsollar. Destekliğini sanmıyorum.
Enisowski dedi: Xbox 360 CD'lerini Xbox One konsoluma takarsam çalışır mı? Geriye uyumluluk CD'leri de destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Farklı konsollar. Destekliğini sanmıyorum.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 6 Ağustos 2019 #3 Xbox One’da Geriye Dönük Uyumlu Oyunları Oynama Xbox One konsolunuzda geriye dönük uyumlu oyunları oynama ile ilgili bilgi alın. support.xbox.com Geriye Dönük Uyumlu Xbox Oyunları | Xbox Geriye dönük uyumlu Xbox oyunları kütüphanesini keşfedin. www.xbox.com
Xbox One’da Geriye Dönük Uyumlu Oyunları Oynama Xbox One konsolunuzda geriye dönük uyumlu oyunları oynama ile ilgili bilgi alın. support.xbox.com Geriye Dönük Uyumlu Xbox Oyunları | Xbox Geriye dönük uyumlu Xbox oyunları kütüphanesini keşfedin. www.xbox.com
MertAkyz Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 784 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2019 #4 Enisowski dedi: Xbox 360 CD'lerini Xbox One konsoluma takarsam çalışır mı? Geriye uyumluluk CD'leri de destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Geriye uyumlu olan bir oyun olduğu sürece destekler sanırım.
Enisowski dedi: Xbox 360 CD'lerini Xbox One konsoluma takarsam çalışır mı? Geriye uyumluluk CD'leri de destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Geriye uyumlu olan bir oyun olduğu sürece destekler sanırım.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 30 Temmuz 2021 #5 MertAkyz dedi: Geriye uyumlu olan bir oyun olduğu sürece destekler sanırım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: konu dışı konu bayağı eskiymiş Xbox One Store'da, Xbox 360 oyunlarının satıldığını ve yükenip oynandığını görmüştüm
MertAkyz dedi: Geriye uyumlu olan bir oyun olduğu sürece destekler sanırım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: konu dışı konu bayağı eskiymiş Xbox One Store'da, Xbox 360 oyunlarının satıldığını ve yükenip oynandığını görmüştüm