D DavutHaxor Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 40 9 Aralık 2020 #1 Aşağıdaki Wireless gamepadi almayı düşünüyorum. Sizce bu Android için uyumlu mudur? (Not: GeForce Now için kullanacağım.) Microsoft Xbox 360 Controller Wireless Kablosuz Oyun Kolu Joystick Fiyatı - Trendyol Microsoft Xbox 360 Oyun Kolu Gamepad Kablosuz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
Aşağıdaki Wireless gamepadi almayı düşünüyorum. Sizce bu Android için uyumlu mudur? (Not: GeForce Now için kullanacağım.) Microsoft Xbox 360 Controller Wireless Kablosuz Oyun Kolu Joystick Fiyatı - Trendyol Microsoft Xbox 360 Oyun Kolu Gamepad Kablosuz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.238 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #2 Android'de GeForce Now mu var?
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 9 Aralık 2020 #3 Değil; bu kolda Bluetooth özelliği yok o yüzden Xbox 360 dışında hiçbir cihaza bağlanamaz. SHER-LOCKED dedi: Android'de GeForce Now mu var? Genişletmek için tıkla... NVIDIA GeForce NOW - Google Play'de Uygulamalar BULUTTA OYUNDA YENİ NESİL play.google.com
Değil; bu kolda Bluetooth özelliği yok o yüzden Xbox 360 dışında hiçbir cihaza bağlanamaz. SHER-LOCKED dedi: Android'de GeForce Now mu var? Genişletmek için tıkla... NVIDIA GeForce NOW - Google Play'de Uygulamalar BULUTTA OYUNDA YENİ NESİL play.google.com
D DavutHaxor Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 40 9 Aralık 2020 #4 Mark Zuckerberg dedi: Değil; bu kolda Bluetooth özelliği yok o yüzden Xbox 360 dışında hiçbir cihaza bağlanamaz. NVIDIA GeForce NOW - Google Play'de Uygulamalar BULUTTA OYUNDA YENİ NESİL play.google.com Genişletmek için tıkla... peki sen ne önerirsin bluetooth gamepad almayı düşünüyorum maksimum 300 liraya. Şu platformlar ile uyumlu olsun pc-android-ios
Mark Zuckerberg dedi: Değil; bu kolda Bluetooth özelliği yok o yüzden Xbox 360 dışında hiçbir cihaza bağlanamaz. NVIDIA GeForce NOW - Google Play'de Uygulamalar BULUTTA OYUNDA YENİ NESİL play.google.com Genişletmek için tıkla... peki sen ne önerirsin bluetooth gamepad almayı düşünüyorum maksimum 300 liraya. Şu platformlar ile uyumlu olsun pc-android-ios
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 9 Aralık 2020 #5 https://www.hepsiburada.com/monster-pusat-pro-gaming-wireless-gamepad-p-HBV00000GSS55?magaza=MONSTERNOTEBOOK&wt_gl=cpc.6833.shop.nelk.video-games-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAiAiML-BRAAEiwAuWVggolhCjHUQuEQnt2JmCI29ZYuqkBDMga-oSByxByTpPLZkPv70GXrfRoCjKEQAvD_BwE
https://www.hepsiburada.com/monster-pusat-pro-gaming-wireless-gamepad-p-HBV00000GSS55?magaza=MONSTERNOTEBOOK&wt_gl=cpc.6833.shop.nelk.video-games-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAiAiML-BRAAEiwAuWVggolhCjHUQuEQnt2JmCI29ZYuqkBDMga-oSByxByTpPLZkPv70GXrfRoCjKEQAvD_BwE