Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba ben in elimde bu ürün var 2 yıl önce almıştım. Microsoft Xbox 360 Joystick Gamepad Usb Şarj Kablosu - n11.com Bu ürün Xbox cihazımı PC'ye bağlamıyor. Xbox'ımı nasıl PC'ye bağlarım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2020
Arkadaşlar merhaba ben in elimde bu ürün var 2 yıl önce almıştım. Microsoft Xbox 360 Joystick Gamepad Usb Şarj Kablosu - n11.com Bu ürün Xbox cihazımı PC'ye bağlamıyor. Xbox'ımı nasıl PC'ye bağlarım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çözüm Armo 5 Mayıs 2020 Gamepadi (oyun kolunu) kastediyorsanız bağlamak için bu tarz bir alıcıya ihtiyacınız var : Xbox 360 Pc Wireless Adaptör PC Kablosuz Kol Alıcısı : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Xbox 360 Pc Wireless Adaptör PC Kablosuz Kol Alıcısı : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
Gamepadi (oyun kolunu) kastediyorsanız bağlamak için bu tarz bir alıcıya ihtiyacınız var : Xbox 360 Pc Wireless Adaptör PC Kablosuz Kol Alıcısı : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Xbox 360 Pc Wireless Adaptör PC Kablosuz Kol Alıcısı : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
06antony Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 948 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F/ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB/ASUS PRİME H610M-K/GSKİLL 2X8GB 3200MHZ/GoodRam 512GB PX500 M.2 NVMe SSD/1TB Seagate HDD/Rampage REACTION 600W 80 Plus/Gamebooster 144HZ 1Ms GB2461CF Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #2 Xbox kolunumu pcye bağlıcaksınız xboxu mu eğer xboxu bağlıyacaksanız bilgisayarınızda hem giriş hemde çıkış HDMİ yeri olmalı kolu bağlıyacaksanız bilmiyorum Artı 0 Eksi
Xbox kolunumu pcye bağlıcaksınız xboxu mu eğer xboxu bağlıyacaksanız bilgisayarınızda hem giriş hemde çıkış HDMİ yeri olmalı kolu bağlıyacaksanız bilmiyorum
Armo Kilopat Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 614 Makaleler 2 Çözümler 1 5 Mayıs 2020 #3 Gamepadi (oyun kolunu) kastediyorsanız bağlamak için bu tarz bir alıcıya ihtiyacınız var : Xbox 360 Pc Wireless Adaptör PC Kablosuz Kol Alıcısı : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Xbox 360 Pc Wireless Adaptör PC Kablosuz Kol Alıcısı : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Artı 0 Eksi Çözüm
Gamepadi (oyun kolunu) kastediyorsanız bağlamak için bu tarz bir alıcıya ihtiyacınız var : Xbox 360 Pc Wireless Adaptör PC Kablosuz Kol Alıcısı : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Xbox 360 Pc Wireless Adaptör PC Kablosuz Kol Alıcısı : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
O originaldiscreet Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 214 5 Mayıs 2020 #4 O sadece şarj için var. Bağlamak için kablosuz alıcı lazım. Artı 0 Eksi