Xbox 360 PC'ye nasıl bağlanır?

O zaman yeni bir kol almam lazım. Xbox One kolu mu almalıyım PS4 kolu mu? Hangisini önerirsiniz?
PS4 orjinalini bulmanız zor, piyasada olanlar ya replika yada fahiş fiyattan satılıyor. Xbox One ise ilk seride Bluetooth yok mesela, iyice araştırmanız lazım. One S kontrolcüsü ve üstünde Bluetooth var.

Hatta bendekinin model numarası 1708'miş. Kulaklık jak girişi + Bluetooth var. İkinci el alırken model numarası açısından fikir verebilir. Sıfır alacaksanız zaten Xbox değil DualSense tercih edin.

PS4 orijinalini bulmanız zor, piyasada olanlar ya replika ya da fahiş fiyattan satılıyor. Xbox One ise ilk seride Bluetooth yok mesela, iyice araştırmanız lazım. One S kontrolcüsü ve üstünde Bluetooth var.

Hatta bendekinin model numarası 1708'miş. Kulaklık jak girişi + Bluetooth var. İkinci el alırken model numarası açısından fikir verebilir. Sıfır alacaksanız zaten Xbox değil DualSense tercih edin.

Cevabınız için teşekkür ederim. Xbox One S kolu almaya karar verdim.

O zaman yeni bir kol almam lazım. Xbox One kolu mu almalıyım PS4 kolu mu? Hangisini önerirsiniz?

Xbox kolu ile oynamaya alışkansanız Xbox kolu alın. Bilgisayarda desteği daha iyi. Tabii ki de PlayStation kollarınında Steam üzerinde desteği var ama ben Xbox kolu ile oynamaya alışık olsam Xbox kolu alırdım şu an DualSense kullanıyorum memnunum.

Xbox kolu ile oynamaya alışkansanız Xbox kolu alın. Bilgisayarda desteği daha iyi. Tabii ki de PlayStation kollarınında Steam üzerinde desteği var ama ben Xbox kolu ile oynamaya alışık olsam Xbox kolu alırdım şu an DualSense kullanıyorum memnunum.
Xbox 360'dan aşinayım. Steam kullanmıyorum Xbox Game Pass kullanıyorum o yüzden Xbox kolu almanın daha mantıklı olacağını düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı