Xbox 360 Pil Yuvası Bozuk

Arkadaşlar, bugün aklıma bir şey geldi ve daha önce izlediğim videodan esinlenerek kullanılmayan USB kablosunun kırmızı ucunu pil yerinin sol tarafına, siyah ucunu da sağ tarafına bağlayarak bir deneme yaptım. Dediğiniz gibi Wireless alıcı sayesinde data aktarıyor ve kablo ile de güç alıyor. Geriye kabloyu almak kaldı :)

Bahsettiğim video

Arkadaşlar, bugün aklıma bir şey geldi ve daha önce izlediğim videodan esinlenerek kullanılmayan USB kablosunun kırmızı ucunu pil yerinin sol tarafına, siyah ucunu da sağ tarafına bağlayarak bir deneme yaptım. Dediğiniz gibi Wireless alıcı sayesinde data aktarıyor ve kablo ile de güç alıyor. Geriye kabloyu almak kaldı :)

Bahsettiğim video

Tamamdır hocam ben sipariş verdim zaten muhtemelen yarın gelir, şu an içim rahat şekilde kargoyu bekleyeceğim :) oh be kurtuldum şu pil meselesinden, çok iyi oldu bunu yazdığınız.
Bunu görmüştüm ben ama pek sağlıklı olmayacağını düşündüğüm için yeltenmedim bile.

Tamamdır hocam ben sipariş verdim zaten muhtemelen yarın gelir, şu an içim rahat şekilde kargoyu bekleyeceğim :) oh be kurtuldum şu pil meselesinden, çok iyi oldu bunu yazdığınız.
Bunu görmüştüm ben ama pek sağlıklı olmayacağını düşündüğüm için yeltenmedim bile.

Bence de çok sağlıklı değil, şimdilik idare eder. Hayırlı olsun :)

Güncelleme: Kablo elime bayağı geç ulaştı pazartesi sipariş vermeme rağmen bugün geldi.
Pili çıkartıp herhangi bir batarya, pil vs. takmadan kabloyu kola bağlıyorsunuz alıcıyı da bilgisayara bağlayarak Xbox 360 kolunuzu kablolu bir şekilde oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı